Spring naar de inhoud

André Voet

EnGreDi

Netwerk Ondernemen > Openstaande vacatures > André Voet – EnGreDi

Bedrijf

EnGreDi

Website

engredi.be

Adres

Bogaardenstraat 39
2580 Putte

Zoekt naar

Iemand om de mogelijkheden van mos naar een breder publiek te brengen.

Andre Voet

Over EnGreDi

🌎 Positieve impact op mens en planeet

EnGreDi ontwikkelde een IN VITRO gebaseerd productieplatform voor de ecologische teelt van mossen. Mossen die, vanwege hun unieke ecologische eigenschappen vaak massaal uit onze natuurgebieden worden weggehaald. Dit schaalbaar productieplatform stelt ons in staat om mossen te leveren voor toepassing op daken, gevels, tuinen en landschappen. Ook voor gebruik als botanische filter in onze systemen voor luchtconditionering, in- en outdoor. Deze teelt wordt opgestart vanuit onze mossenbank, zonder natuurlijke bronnen te moeten aanspreken!

🌱 Onze passie

Engredi heeft één duidelijke missie “Enabling the Green Direction”. Het is een zoeken en streven naar een evenwicht tussen ecologische winst “Planet”, maatschappelijke winst “People” en financiële winst “Profit”.

Jouw rol in EnGreDi

Engredi zoekt een late co-founder die samen met de founders, vader & zoon, Andre & Wim dezelfde missie en kernwaarden deelt en die het team versterkt met unieke, strategische en operationele business development kwaliteiten.

Verantwoordelijkheden

Samen willen we de nog onvoldoende gekende mogelijkheden van mossen naar een breder publiek brengen, zowel in bestaande als in nieuwe markten.

  • Ontwikkelings-, opschalings- en go-to-market inspanningen;
  • In cashflow omzetten van zowel de ecologische als de maatschappelijke voordelen;
  • Optimaliseren van het toepassingspotentieel van de mos-innovaties ten dienste van mens en maatschappij, waarbij economische haalbaarheid en maatschappelijke impact belangrijke aandachtspunten zijn.

Kwalificaties

  • Ervaring met prijssetting en in de markt zetten van product-markt combinaties.
  • We verwachten ervaring met marketing en sales, bij voorkeur met ecologische inslag, zoals meer en meer aan belang wint bij bouwbedrijven, architecten, interieur- en landschapsarchitecten.

Stel je kandidaat